Untitled

Format bombastike të famshme të disa prej fenomeneve socialë nga trojet shqiptare, nuk i kanë shpëtuar vëmendjes së mediave serbe të cilat kanë shkruar për gjoksin e Encës, të pasmet e Kallashit, Shkëndije Mujës, Fjolla Morinës etj.

Në një artikull të informer.rs, thuhet: “Serbet nuk ka konkurrencë kur është fjala për bukuri, por as fqinjet nga Shqipëria nuk janë keq. Falë rrjeteve sociale, ato nuk fshihen më nën shami dhe fustane deri në tokë, përkundrazi, bukurinë e tyre ia kanë ofruar gjithë botës. Dhe po…kemi vërejtur se të gjitha janë këngëtare dhe të gjitha kanë të pasme të bujshme”, shkruan më tej gazeta serbe “BLIC”…